Nu fräschar vi upp lokalen!

8 Mar 2024

Under tiden (6/3 – 18/3) det målas om går det inte att boka lokalen.

Nyheter

Glad sommar önskar styrelsen

Glad sommar önskar styrelsen

Vi önskar er alla en riktigt trevlig sommar och semester. Nu hoppas vi att värmen stannar kvar hos oss och att vi får många trevliga dagar i solstolen, vid grillen, på skogspromenaden eller i vattnet.

read more

Städdag lördag 27/4

Lördag 6/5 kl. 10.00 har vi en gemensam städdag. Vi träffas ute på vändplanen och hjälps åt att göra fint på våra gemensamma ytor! Naturligtvis kör vi korvgrillning också så vi kan passa på att mingla, skratta och lära känna varandra lite bättre! Välkomna att vara med!

read more

Digitalt informationsblad

Nu kan du ta del av informationsbladet digitalt. Du hittar informationsbladet och Bra att veta på sidan Informationsblad som finns under Min förening.

read more